Välj en sida

Charlie Forsberg blir ny presschef corporate på TV4 och C More. Han kommer senast från rollen som pressekreterare på Moderaternas riksdagskansli och tillträder den nya tjänsten den 11 mars 2019.

Charlie Forsberg blir ny presschef corporate på TV4 och C More under kommunikations- och HR-direktör Åsa Barsness. Han kommer närmast från rollen som pressekreterare på Moderaternas riksdagskansli. Innan dess arbetade han på Unionen, som utredare inom medie- och kommunikationsfrågor och arbetsmarknad.

– TV4 är ett av Europas mest digitalt transformerade tv-bolag samtidigt som man visar på mycket imponerande resultat. För att fortsätta i den riktningen krävs ett konstant förändringsarbete. Jag ser fram emot att bidra i detta med min erfarenhet inom press- och branschfrågor, säger Charlie Forsberg.  

Inom ramen för rollen som presschef corporate kommer Charlie Forsberg att ansvara för den externa företagskommunikationen kopplad till Bonnier Broadcasting och, med detta, varumärkena TV4 och C More.

– Det känns otroligt roligt att välkomna Charlie till oss på TV4 och C More. Med en gedigen erfarenhet från politik och medierelationer, samt en god kunskap om vår bransch, är han helt rätt person att fortsätta utveckla vår företagskommunikation och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom, säger Åsa Barsness, kommunikations- och HR-direktör, Bonnier Broadcasting.