Välj en sida

TV4Nyheternas utrikesreporter och kommentator Stefan Borg blir ny USA-korrespondent. 

Stefan Borg har bevakat utrikespolitik som både reporter och korrespondent sedan mitten av 1980-talet.   

– Det ska bli spännande att följa en hel valrörelse i Donald Trumps USA. Jag ser fram emot att möta hans konkurrenter om presidentposten, hans anhängare och motståndare runt om i landet. Det är genom möten med människor som vi bäst kan hjälpa tittarna förstå vad som händer i detta jätteland som påverkar så mycket i våra svenska liv, säger Stefan Borg.

– Stefan Borg är en av Sveriges mest erfarna utrikesreportar och hans rutin kommer att vara värdefull när vi går in i ett turbulent USA-val till hösten. Vi tror att Stefan kommer tillföra en dimension i vår USA-bevakning där hans intresse för innovationer, journalistiska driv och förmåga att sätta saker i ett sammanhang kommer att gynna våra tittare, säger Fredrick Malmberg chef för TV4Nyheterna.