Välj en sida

Var med och skapa Sveriges bästa tv-upplevelser

Lediga jobb

Jobba hos oss

Vi älskar tv och rörlig bild. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att samla Sverige några av våra viktigaste uppgifter. Vår framgång bygger på vår förmåga att ge publiken, våra annonsörer och samarbetspartners upplevelser och erbjudanden som gör att de vill återkomma gång på gång.

I vardagen på jobbet bygger våra medarbetare relationer och är generösa med sin kunskap och goda idéer. Som anställd hos oss lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker vår affär. Vi förväntar oss att du som vill jobba här varje dag bidrar till att utveckla kunderna, kollegorna och branschen. I gengäld får du branschens bästa och trevligaste kollegor, och möjlighet att utveckla din fulla potential.

Jobba som ett vinnande lag tillsammans

Som ett vinnande lag tillsammans arbetar du med kollegorna hos oss för att leda den digitalisering som hela mediebranschen befinner sig i. Det är en hög förändringstakt där vi utmanar konventionellt tänkande med vår kreativitet och förmåga att snabbt genomföra idéer.

Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll. Vi mitt uppe i en digital transformation där vi går från tittare till användare, och stort fokus läggs på att leda den tekniska utvecklingen på marknaden. Därför söker vi alltid nya drivna medarbetare till vår tech-organisation. Vårt arbetssätt och val av teknik speglar vår ambition att vara i framkant och hos oss arbetar du med det senaste inom området där vi ständigt strävar efter att förfina och förnya.

Våra medarbetarundersökningar visar att vi har engagerade medarbetare som trivs på arbetsplatsen. Det är vi naturligtvis stolta över. Flera medarbetare har funnits med sedan starten och rört sig bland olika roller och avdelningar, samtidigt som nya kompetenta medarbetare har börjat hos oss och bidragit med nya insikter och perspektiv.

Våra kontor

Majoriteten av våra medarbetare sitter i TV4-huset på Gärdet i Stockholm, resten arbetar med mjukvaruutveckling, försäljning, säljstöd och nyheter runt om i Sverige. I landet finns kontor i Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall, Skövde, Göteborg och Malmö. Dessutom finns kollegor i Finland, Danmark, Norge och Litauen.

För att våra medarbetare ska trivas erbjuder vi förmåner som till exempel utbildningar, aktiviteter för att stärka sammanhållningen och en egen friskvårdsavdelning med träningsklasser. 

Egen friskvårdsavdelning med träningsklasser och gym.
Moderna verksamhetsbaserade lokaler med trevliga samarbetsytor och tysta områden – allt utifrån arbetsdagens behov.

Kontor nära kommunikationer på Gärdet i Stockholm – och på sju orter i Sverige samt i Finland, Danmark, Norge och Litauen.

Lediga jobb 

 

Tegeluddsvägen 3-5